Rólunk

A CompArgo Kft. 1993-ban alakult. Cégünk gyorsan piacvezetővé vált az alközponti tarifikációs rendszerek fejlesztésében, üzemeltetésében. Ahogy nőtt a létszám, bővült a portfólió.

Elkezdtünk WEB-es alkalmazásokat fejleszteni, belevágtunk irodaházak-üzletházak informatikai- és telefonhálózatának teljes körű üzemeltetésébe, majd a mobil kommunikáció térhódítását követően kidolgoztuk Mobilflotta menedzsment szolgáltatásunkat.

Mindeközben folyamatosan zajlottak szoftverfejlesztő projektek, amik túlmutattak az alközponti tarifikáción.

Legújabb „kedvencünk” az IoT. Új, izgalmas terület, amely számtalan lehetőséget, ugyanakkor kihívást jelent a számunkra.

Mi, a CompArgónál nem megmondani szeretnénk, hogy mit akar az Ügyfél, hanem megérteni, mire van szüksége. Üzleti modellünk a következő „hármasra” épül:

  • Megértés: az ügyféligények, problémák teljes körű megismerése, hogy a megoldásunk valóban megoldás legyen.
  • Egyedi megoldás: célunk, hogy ügyfeleinknek ne kelljen kompromisszumot kötniük, ezért egyedi megoldásokban gondolkozunk, és akár meglévő alkalmazásainkat is módosítjuk, testre szabjuk.
  • Utókövetés: az átadást követően sem engedjük el ügyfeleink kezét, támogatjuk a munkájukat, vagy akár a felmerülő új igényekhez igazítjuk megoldásainkat.

Elérhetőségeinken az ügyeletes szakemberrel mindig személyesen konzultálhat.