CompArgo.NET

SaaS Wikipédia definíciója:

Software as a service (SaaS, magyarul szolgáltatott szoftver – gyakran: “on-demand software” azaz lekérhető szoftver) egy olyan szoftverszolgáltatási módszer, amelynél a szoftver és a kapcsolódó adatok központilag vannak tárolva (tipikusan egy (Internet) felhőben) ugyanakkor a felhasználói hozzáférések egy vékony kliensen keresztül zajlanak, amely leggyakrabban valamilyen web-böngésző alkalmazás.”

A CompArgo Kft. új megoldása – a CompArgo.NET – egy WEB alapú tarifikációs megoldás, amely használatával, mint SaaS szolgáltatás érhető el a díjelszámoló rendszer. A lokális adatgyűjtéstől eltekintve minden feladatot ez a rendszer lát el, illetve ezen a rendszeren keresztül kapja meg a Felhasználó a különböző szolgáltatásokat. Ezek címszavakban:

  • Árazás: díjcsomagok karbantartása, hívásazonosító táblázatok karbantartása, díjcsomagok hozzárendelése fővonalakhoz….
  • Költséghely-struktúra kezelés: az új rendszer mindig az aktuális költséghely-struktúrát jeleníti meg, amely tartalmazza a felhasználókat, költséghelyeket, mellékeket, személyi kódokat és mobilokat.
  • Témakód- és fővonal struktúra kezelés: kevésbé elterjedt funkciók, amelyek azonban nagyon hasznosak tudnak lenni például alternatív költséghely-struktúra létrehozásakor, vagy a különböző módon árazandó fővonalak beállításakor.
  • Listázás: a listázásnál törekedtünk arra, hogy az a legkényelmesebb legyen a felhasználók számára. A fejlesztésre kerülő „intelligens” listázó modul lehetővé teszi a lekért kimutatások további szűkítését, rendezését (új igények esetén nem kell mindig új riportot generálni) és természetesen rendelkezik a mentés, nyomtatás és exportálás funkciókkal is.
  • Látókör kezelés: a látókör jelenti azoknak az objektumoknak a halmazát, amelyeket (ill. amelyek forgalmát) a bejelentkezett felhasználó láthat.
  • Konfigurációs lehetőségek: ide tartoznak azok a funkciók, amelyek a megoldás komfortosabb, pontosabb használatát teszik lehetővé (időzített feladatok, jelszó szabályok, adatgyűjtés beállításai stb.)

A CompArgo.NET egyaránt tudja kezelni az alközpont és a dolgozói mobil flotta forgalmát. Komplex tarifikációs megoldás, amely támogatja a hivatalos-magán hívásjelleg kezelését (pl. személyes telefonkönyv létrehozásával), ami nagyban segíti egy cég költséggazdálkodását. A céges telefonokon generált magán forgalom utáni adók és járulékok ennek segítségével csökkenthetők, vagy akár teljesen meg is szüntethetők.

A CompArgo.NET fejlesztése folyamatos, amint elkészül egy új funkció, az bekerül a rendszerbe.